Adults Only Vakanties

Adults only vakanties, wat komt er dan bij u op? Klinkt wel spannend of niet? Dat is het ook alleen misschien niet op de manier die u als eerste verwacht bij deze term. Adults only vakanties zijn simpelweg vakanties alleen voor volwassenen. Geen kinderen in de buurt die in de weg lopen en non-stop om uw aandacht vragen, nee, een vakantie die speciaal en exclusief gericht is op de wensen en verlangens van jou en jouw partner.

Is het niet ingewikkeld om zonder kinderen op vakantie te gaan, is dit nog mogelijk als je in het dagelijks leven een gezin moet runnen? Ja, dit is mogelijk. Zoek in je omgeving een plek waar de kinderen een tijdje kunnen verblijven, bijvoorbeeld bij vriendjes of bij nichtjes en neefjes, en ga er samen met je partner eens helemaal tussenuit. Heerlijk toch? Eindelijk een keer echt aandacht voor elkaar zonder storende elementen die om aandacht vragen.

Een adults only vakantie is ideaal als je de dagelijkse sleur en de stress van werk en gezin helemaal achter je wilt laten. Stel je eens voor, alleen al de reis naar de bestemming wordt een feest. Geen jankende kinderen op de achterbank die misselijk zijn of elke vijf kilometer moeten plassen, geen gefrustreerde medepassagiers in het vliegtuig die vragen of je je kinderen stil kunt houden. Kortom, een adults only vakantie begint al op het moment dat je de voordeur achter je dicht trekt.

Adults Vakantie Boeken

Je kiest precies de bestemming uit waar jij en je partner naar toe zouden willen. Je hoeft je niet af te vragen of de omgeving wel kindvriendelijk is en of je kids zich er wel kunnen vermaken. De enige twee mensen waar het bij een adults only vakantie om draait zijn jij en je partner. Misschien willen jullie wel terug naar de plek waar je je huwelijksreis hebt doorgebracht.

Een adults only vakantie biedt jullie de mogelijkheid om je vakantie precies zo in te delen als jullie zouden willen. Je kan de hele nacht uitgaan, je kan uitslapen zolang als je wilt. Museumbezoek wordt een feest omdat er geen ongeduldige kinderen om ijsjes lopen te zeuren. En een diner in een toprestaurant wordt weer net zoals in de begintijd van jullie relatie. Alleen aandacht voor elkaar, geen andere personen die om aandacht vragen. Kortom, jullie gaan terug in de tijd dat je nog stapelverliefd op elkaar waren.

Aarzel dus niet langer en kies voor een adults only vakantie, gewoon omdat je het verdient. Veel accommodaties bieden pakketten aan die speciaal samengesteld zijn voor koppels. Geen kinderen in de buurt, ook niet van een ander. Een hotel, een pension of een appartement. Zomer- of wintervakanties. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos. Noem het een tweede huwelijksreis, of gewoon een weekendje of weekje weg. Uiteindelijk maakt het niet uit hoe je het noemt, het draait er om dat jij en je partner samen een perfecte en romantische tijd doormaken waarin jullie kunnen genieten van een luxe accommodatie, de omgeving en van elkaar. Een adults only vakantie is voor jou en je partner precies wat jullie kunnen gebruiken.

/* */