Couples Only Vakantie

Hoe was jouw vakantie het afgelopen jaar? Slaat de stress al weer toe als je er alleen nog maar aan denkt? Je bent niet de enige. Voor veel gezinnen met kinderen is een vakantie vaak meer inspannend dan ontspannend. Reizen met (kleine) kinderen is al niet zo eenvoudig. Een autorit naar Zuid-Frankrijk kan een absolute hel zijn. Je kinderen vervelen zich en beginnen al te zeuren voordat je de stad nog maar uit bent. Op een bloedhete snelweg raak je geïrriteerd en afgeleid, en dan ben je nog niet eens op de plaats van je bestemming. Ook vliegen met kinderen kan ontaarden in een ramp. Last van de oren, niet stil kunnen zitten; erg vervelend en jij als ouder krijgt ook nog eens te maken met de boze blikken van de rest van de passagiers. Genoeg om vakantiestress van op te lopen.

Ook als je eenmaal op de eindbestemming bent aangekomen is de aanwezigheid van je kinderen een vermoeiende aangelegenheid. Op het strand kijk je met één oog in je boek terwijl je ondertussen moet opletten dat je kinderen niet verdwalen of te ver de zee in gaan. Nee, een vakantie met kinderen lijkt in niets op de vakanties die jij en je partner samen beleefden toen jullie elkaar net kenden. Verlang je soms niet terug naar die tijd? Alleen elkaar en de omgeving? Geen storende factoren en zaken waar je wel rekening mee moet houden maar eigenlijk niet wilt houden.

Couples Only vakantie boeken

Couples Only vakantieDe oplossing is net zo ingenieus als eenvoudig: een Couples only vakantie! De naam zegt het al, en het principe is duidelijk. Een vakantie alleen voor jou en je partner. De kinderen breng je tijdelijk onder bij vriendjes en jullie gaan er samen eens lekker helemaal tussenuit. Je bespreekt met elkaar wat je wilt gaan doen, wat je wilt gaan zien en welke luxe je wilt ervaren. Diverse vakantieaccommodaties bieden de mogelijkheid voor een couples only vakantie. Geen kinderen in de buurt, niet die van jezelf en niet die van anderen. Kortom, alle tijd en ruimte om precies te doen wat jullie zelf willen. Geen verplichtingen: heerlijk toch?

Tijdens een couples only vakantie waan je je terug in de tijd dat jullie samen de wereld en elkaar ontdekten. Deze manier van vakantie vieren kan je relatie een boost geven en geeft je de ontspanning om er in het dagelijks leven weer volop tegenaan te gaan.

Kies samen met je partner voor een couples only vakantie, je verdient het! Het hebben van een gezin betekent niet dat je niet meer kan genieten, dat is een wijdverbreid misverstand! Gelukkig hebben veel reisaanbieders dat nu ook begrepen. Doe wat veel koppels voor jullie ook al deden en kies een keer voor jezelf. Je zult merken dat je uitgerust terugkomt. En dat is winst, niet alleen voor jezelf maar ook voor je partner en voor je kinderen.

Een couples only vakantie kan je doorbrengen in een hotel, pension of in een luxe resort. Het is maar net waar jullie voorkeur naar uitgaat. Aarzel dus niet langer en ga er voor! Het zal zeker niet tegenvallen.

/* */