Cyprus

Zorgeloos genieten van uw welverdiende vakantie? Lekker samen met uw partner of met een ander koppel? Of misschien wilt u uw huwelijksreis nog even een keertje met z’n tweeën overdoen? Een heerlijke couples only vakantie in Cyprus is dan precies wat u nodig heeft.
Boekt u een kinderloze vakantie in Cyprus, dan weet u zeker dat uw vakantie volledig tot zijn recht komt in de speciaal voor u gemaakte selectie van de allerbeste hotels waar geen jonge kinderen beneden de 16 jaar zullen worden toegelaten.

Natuur en cultuur

Het eiland Cyprus onder de mediterrane zon staat garant voor een geheel jaar stralend mooi weer. U kunt er genieten van de vele mythen en legenden uit de vele tienduizenden jaar oude geschiedenis die het land rijk is. Zelfs Alexander de Grote en Cleopatra heb in een ver verleden Cyprus tot hun eigen dom willen maken. Zo schijnt het dat de godin Aphrodite, de godin van de liefde, op dit mythologische eiland geboren is. Niet voor niets wordt Cyprus dan ook het “eiland van de goden” genoemd.

Parelwitte stranden

Cyprus vakantieCyprus heeft de meest mooie parelwitte stranden die tot de mooiste en schoonste stranden van Europa behoren. In totaal zijn er maar liefst 54 Cypriotische stranden die met een blauwe vlag zijn bekroond. Plaatsen als Ayia napa en Paphos hebben de mooiste stranden.

Het eiland heeft een afwisselende natuurlijk en een hele rijke cultuur. Er heerst een zorgeloze sfeer en als u even de tijd neemt om om u heen te kijken, dan zult u zien dat het net lijkt of de tijd er stil is blijven staan. Al met al zijn er voor iedereen absoluut voldoende ingrediënten zijn om er een onvergetelijke vakantie van te maken.

Bent u op zoek naar echte rust, dan kunt u daarvoor het beste terecht in de binnenlanden van Cyprus.

Cyprus als vakantiebestemming

Als vakantiebestemming is Cyprus redelijk populair, vooral bij de Duitsers en de Engelsen. In vergelijking met welbekende Griekse eilanden als Kreta, Kos en Rhodos ziet u hier veel minder Nederlanders, vooral omdat het de reputatie heeft duur te zijn. Bij de echte massa is Cyprus dan ook nog niet echt bekend. Een vakantie in Cyprus hoeft echter helemaal niet duur te zijn.

Welverdiende rust

Tijdens uw kinderloze vakantie in Cyprus kunt u volop genieten van uw welverdiende rust. Doordat kinderen beneden de 16 jaar tijdens deze vakanties niet worden toegelaten hebt u voldoende gelegenheid om er heerlijk met z’n tweetjes op uit te gaan en volop te genieten van alles wat Cyprus u te bieden heeft. Of u blijft lekker bij uw hotel of appartement om aan de bar of vanuit uw strandstoel lekker te genieten van een heerlijke cocktail of van een verfrissende duik in het zwembad. Een super relaxvakantie die u zich altijd zal blijven herinneren.

Gaat u lekker op adults only vakantie in Cyprus dan betekent dat niet dat u kinderen niet leuk vindt, maar gewoon dat u heerlijk in alle comfort van uw welverdiende vakantie wilt kunnen genieten. Even volledig de tijd voor uzelf.

/* */