Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is een waar paradijs op aarde. Een vakantie naar de Dominicaanse Republiek staat garant voor volop genieten van de Caribische zon, slenteren over parelwitte stranden langs de hemels blauwe zee en heerlijk genieten van een verkoelend briesje onder een palmboom met een cocktailtje in de hand. Ofwel de Dominicaanse Republiek bij uitstek, een ongelooflijk mooi vakantie eiland in het Caribische gebied.

Ongestoorde vakantie

Dominicaanse Republiek vakantieOok op de Dominicaanse Republiek treft u een ruime keuze aan accommodaties om met volle teugen te kunnen genieten van uw welverdiende rust. Tijdens uw adults only vakantie in de Dominicaanse Republiek kunt u heerlijk genieten van een ongestoorde vakantie in een kindervrije omgeving. Genieten tijdens een adults only vakantie betekent dat u heerlijk kunt genieten zonder de drukte van kinderen om u heen, lekker samen genieten van de zonsondergang, lekker relaxen op een strandstoel aan de zee of met een goed boek aan het zwembad en natuurlijk heerlijk uit eten gaan. Alle accommodaties zijn van een zeer hoog niveau en voorzien van diverse faciliteiten op het gebied van sport, wellness, restaurants en zwembaden. Alles is erop gericht om uw vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken.

Paradijs op aarde

Met zijn vele parelwitte stranden aan een hemelsblauwe zee en zijn grote diversiteit aan natuur is de Dominicaanse Republiek een waar paradijs op aarde. Tijdens uw vakantie mag u absoluut de tropische regenwouden, de hoge bergen en de vele grote koffieplantages, suikerplantages en tabaksplantages niet missen. Trek er eens op uit en maak kennis met de ongerepte natuur met zijn ongekende schoonheid. Maar niet alleen op het land, ook onder water is er enorm veel te zien met al die kleurrijke vissen en de meest schitterende koraalriffen. Geniet van de onderwaterwereld zoals u dat alleen in de Caribische Zee kunt doen.

Perfect voor een couples vakantie

Ook voor een couples vakantie is de Dominicaanse Republiek een perfecte vakantiebestemming waar u heerlijk kunt ontspannen in de zon of in de schaduw en waar u lekker kunt watersporten of genieten van een van de vele mogelijke uitstapjes. Tijdens uw verblijf in de Dominicaanse Republiek mag u zeker Santo Domingo met zijn oude binnenstad en mooie huizen en kerken, zoals de kathedraal Alcázar de Colón, niet missen. Of ga heerlijk met z’n tweeën een boottripje maken met een catamaran of zeilboot naar het bounty eiland Isla Saona.

/* */