Egypte

Egypte vakantieMet de welbekende piramides en de oevers van de Nijl komt de geschiedenis in Egypte echt tot leven. Wereldberoemde piramides, imposante sfinxen en indrukwekkende tempelcomplexen wisselen elkaar af. Maar niet alleen voor alle culturele bezichtigingen, ook voor adults only vakanties in Egypte waar u volledig tot uw rust kunt komen zit u gebeiteld. Lekker genieten van alle rust aan de schitterende stranden, de kraakheldere zee en de strak blauwe lucht in een aangenaam, warm klimaat maken van Egypte een ideale strandbestemming waar u lekker tot rust kunt komen. Ook onderwater in de kleurrijke wereld van de Rode Zee kunt u volop genieten en maken Egypte een waar paradijs voor iedereen die van snorkelen of duiken houdt.

Ontspannen tijdens uw couples vakantie

Gaat u lekker zonder kinderen op vakantie, dan kunt u tijdens uw couples vakantie heerlijk ontspannen aan de grote zwembaden die bij bijna elk hotel te vinden zijn of natuurlijk op één van de zonovergoten parelwitte stranden in het idyllische Egypte. Een adults only vakantie in Egypte betekent genieten zoals genieten bedoeld is.

Meer dan farao’s en piramides

Maak tijdens uw couples vakantie kennis met het Egypte van toen en nu. Egypte heeft namelijk veel meer te bieden dan de farao’s, de piramides, de historische bezienswaardigheden en de rijke cultuur waar het om bekend staat. De unieke combinatie van de meest fantastische stranden, een uniek kleurrijke onderwaterwereld, de spectaculaire woestijnlandschap met de Nijl als levensader en de ongekend rijke cultuur en historie zorgen ervoor dat Egypte een unieke en populaire vakantiebestemming is waar u kunt genieten van alle rust, maar ook net zoveel actief kunt zijn als u zelf wilt.

Zonvakantie

Met zijn vele populaire badplaatsen zoals Hurghada of Sharm el-Sheikh is Egypte ook ideaal voor een korte of langere zonvakantie. Heerlijk ontspannen op de parelwitte stranden aan een hemelblauwe zee onder een strak blauwe lucht of zoek de verkoeling in het zwembad bij uw accommodatie.

/* */