Griekenland

In het Zuidoosten van Europa, op nog maar slechts 3 uurtjes vliegen vanuit Nederland, ligt het zonovergoten Griekenland. Griekenland is ongeveer 3 keer zo groot als Nederland en bestaat uit een vaste lang en circa 1.700 eilandjes. Met een 10.000 km lange kustlijn met vele zonovergoten stranden aan de Middellandse Zee en een rijke culture geschiedenis is Griekenland een van dé couples vakanties bij uitstek. Tel daarbij op het feit dat u overal in Griekenland uitstekend kunt genieten van de vele culinaire mogelijkheden met al het overheerlijke eten en drinken en u hebt een kinderloze vakantie in Griekenland waar u u tegen zegt.

Tijdens uw verblijf in Griekenland mag u zeker het oude historische Athene niet missen. Deze oudste hoofdstad van Europa ligt in het Zuidoosten van het vasteland van Griekenland. Bent u op zoek naar uw eigen paradijsje, dan kunt u die vast en zeker vinden op één van de 1.700 eilanden die tezamen ongeveer 20% van heel Griekenland beslaan. Vele duizenden strandliefhebbers trekken ieder jaar weer naar deze zonovergoten eilandjes. Ook op het Griekse vasteland kunt u genieten van ontelbaar veel culturele en historische dorpen, kloosters en natuurlijk niet te vergeten de tempels.

Couples vakanties

Griekenland vakantieOok voor couples vakanties is Griekenland steeds meer en meer in trek. Het is en blijft een perfecte vakantiebestemming voor iedere vakantieganger, rijk aan cultuur, tradities en overblijfselen uit de Griekse oudheid.
Komt u voor uw welverdiende rust naar Griekenland, dan kunt u volop genieten van de zeer gevarieerde Griekse natuur. Kom volledig tot rust tijdens een wandeling in de rotsachtige kalksteengebergten en ga in één ruk door naar de vruchtbare groene dalen en uitgestrekte akkers. Of neem eens een kijkje in de vele olijf- en citrusboomgaarden.

Echt relaxen is mogelijk aan de vele kilometers lange zonovergoten stranden aan de helderblauwe zee. Geniet in een luie strandstoel van een hapje en een drankje of ga eens lekker zwemmen of duiken in de glasheldere zee.

Tijdens uw kinderloze vakantie in Griekenland hebt u natuurlijk ook volop de mogelijkheid om de elkaar afwisselende kleine authentieke dorpjes en grote steden te bezichtigen en te genieten van het bruisende Griekse uitgaansleven.

/* */