Mexico

Mexico vakantieWilt u genieten van een zonovergoten vakantie op een spierwit Caribisch strand aan een helder blauwe zee onder een wuivende palmboom, dan is een couples only vakantie in Mexico een absolute aanrader. Net als de meeste andere vakantie bestemmingen biedt ook Mexico steeds meer accommodaties voor uw kinderloze vakantie. Een kinderloze vakantie betekent niet dat u niet van kinderen houdt, maar gewoon dat u eens een keertje heerlijk met z’n tweetjes wilt genieten van een welverdiende vakantie en even heerlijk tot rust wilt komen zonder alle drukte van kinderen om u heen. In Mexico kunt u daarvoor uitstekend terecht in bijvoorbeeld een adult only hotel waar geen kinderen beneden de 16 worden toegelaten.

Azuurblauwe zee en witte stranden

Langs de azuurblauwe zee liggen vele kilometerslange zandstranden, de ideale plek om volop te genieten van de heerlijke zon met een tequila in de hand, lekker in de schaduw van een in een zachte verkoelend briesje onder een rustig wuivende palmboom. Maar ook voor de bruisende steden met overheerlijke taco’s, muziek en gezelligheid is het goed vertoeven in Mexico. Daarnaast is de natuur met al zijn schitterende landschappen vol met cactussen of de tropische jungles iets wat u absoluut niet mag missen. En wat te denken van de besneeuwde vulkaantoppen? Genoeg ingrediënten om uw kinderloze vakantie in Mexico tot een absoluut hoogtepunt te brengen.

Cultuur en historie in Mexico

Wilt u naast uw rust ook genieten van cultuur en historie dan kunt u tijdens uw vakantie in Mexico ook uw hart ophalen. Er zijn bezienswaardigheden te over. Denk maar eens aan de overweldigende Mayacultuur met de goed bewaard gebleven tempels die grotendeels zijn blootgelegd door de vele indrukwekkende opgravingen. Wilt u eens geheel iets anders, breng dan eens een bezoekje aan één van de vele indianendorpen. Vergeet dan zeker niet zo’n kleurrijke markt te bezoeken, een absolute must als u toch in de buurt bent. Met recht wordt er dan ook vaak gezegd dat het mysterieuze Mexico meer is dan alleen een vakantie, het is een belevenis op zich!

/* */