Portugal

Portugal VakantiePortugal, het land van fado, prachtige zonovergoten stranden en ontelbare cultuurschatten. Portugal is terecht ontzettend populair bij vakantiegangers, getuige ook de vele aangeboden couples only vakanties in Portugal. Heerlijk genieten van uw welverdiende vakantie om even volledig tot rust te komen en de accu weer even helemaal op te laden. Of genieten van de ontelbare bezienswaardigheden die het land rijk is. Wat te denken van de sprookjespaleizen in Sintra, de romantische wijken in Lissabon en de sneeuwwitte dorpjes in de Alentejo. Of neemt u liever een kijkje in de duizelingwekkende ravijnen in de Serra da Estrela? Er is voor iedereen meer dan genoeg te doen en te beleven, maar ook als u helemaal niks wilt doen en heerlijk relaxen onder de heerlijke zon is het perfect vertoeven in Portugal.

Culinaire hoogstandjes en fadomuziek

Ook aan de inwendige mens is gedacht in Portugal. Portugal staat bekend om zijn uitmuntende keuken waarbij u onder het genot van alles wat Portugal op het culinaire gebied te bieden heeft heerlijk kunt luisteren naar de weemoedige fadomuziek. Bent u eenmaal in Portugal geweest, dan smaakt het ongetwijfeld naar meer. Tijdens uw couples vakantie geniet u als nooit te voren van de meest heerlijke gerechten in de gezellige restaurantjes in één van de schilderachtige pittoreske dorpjes.

Genieten aan de Algarve en op Madeira

Tijdens een van de vele kinderloze vakanties in Portugal kunt u heerlijk genieten van het strand aan de Algarve of slenteren over het bloemeneiland Madeira. Ook een bezoekje aan Lissabon mag natuurlijk niet op uw agenda ontbreken. Het karakteristieke Portugal heeft voor iedereen en op elk gebied mogelijkheden te over. En overal in het gehele land kunt u genieten van een prachtige zonovergoten omgeving onder een strak blauwe hemel.

Ongekende schoonheid van Portugal

Wilt u geheel tot rust komen, ontdek dan de wonderschone kust met zijn lang gerekte stranden in Albufeira of de knusse baaitjes bij Carvoeiro. Maar ook het ruige landschap met zijn ongerepte natuur dat zich langs een groot gedeelte van de Portugese kust bevindt is van ongekende schoonheid en geeft een mooi contrast met het helder blauwe zeewater.

/* */