Spanje

Spanje, één van de meest fantastische vakantielanden die u zich maar kunt bedenken en absoluut een land waar u, al is het maar één keer in uw leven, geweest moet zijn. Hasta la vista!

Couples Vakantie in Spanje

Spanje vakantieAl vele jaren is Spanje één van de meest populaire vakantielanden in Zuid-Europa. Het mediterrane land heeft een prachtige cultuur, een zeer rijke historie en natuurlijk vele heerlijke zandstranden onder de zon. U kunt heerlijk tot uw welverdiende rust komen onder de Spaanse zon aan de vele costa’s die Spanje rijk is, maar ook op het gebied van de kunst heeft Spanje u veel te bieden. Denk maar eens aan de vele Picasso’s, de Goya’s of de Dali’s en u weet wat daar mee bedoeld wordt. Vooral in de hoofdstad Madrid en aan de kust gelegen Barcelona kunt u ontelbaar veel kunstwerken bezichtigen.

Komt u voor uw rust naar het zonovergoten Spanje dan is een heerlijke strandvakantie in één van de vele bruisende badplaatsen die het land rijk is absoluut een must. Kies uw verblijf bijvoorbeeld aan de Costa Brava, Costa el Sol, Mallorca, Ibiza, Menorca, Tenerife, Gran Canaria of Lanzarote en u bent verzekerd van zon, zee en strand en een onvergetelijke kinderloze vakantie.

Overheerlijke Spaanse keuken

Tijdens uw adults only vakantie in Spanje zult u merken hoe gevarieerd het land is. Dat geldt niet alleen voor het land zelf, maar zeker ook voor de Spaanse keuken. Heel iets anders dan u van de Nederlandse keuken gewend bent. U vindt er de meest uiteenlopende gerechten waarvan het ene nog heerlijker is dan het andere. Denk maar eens aan de alom bekende paella, een heerlijke rijstschotel met kip of vis. Of wat de denken van de tapas (kleine borrelhapjes gemaakt van onder andere sardientje, olijven en dergelijke) die overal in Spanje verkrijgbaar zijn?

Gaat u zonder kinderen op vakantie, dan mag een bezoekje aan een van de vele terrasjes absoluut niet ontbreken. Heerlijk genieten van een verfrissende sangria onder de Spaanse zon, beter kunt u zich een couples vakantie niet wensen.

/* */