Tunesië

Wie aan Tunesië denkt, denkt automatisch aan de Sahara. Maar Tunesië heeft u veel meer te bieden dan alleen een grote zandvlakte. Er zijn diverse prachtige badplaatsen waar u heerlijk van een welverdiende vakantie kunt genieten. Een kinderloze vakantie in Tunesië betekent ook de meest prachtige hotels aan door palmbomen omringde parelwitte zandstranden.

Tunesië biedt veel prachtige verblijfplaatsen voor een couples vakantie. Neem bijvoorbeeld het charmante Sousse met prachtige huizen, allemaal wit met blauw geschilderd, en waar cultuur en vermaak goed tezamen gaan of de gezellige haven bij Port el Kantaoui, het visserplaatsje Mahdia of misschien de oude havenstad Monastir. Of misschien is het modernere Hammamet meer iets voor u?

Comfort, luxe en mysterie
Of u nu op vakantie naar gaat om eens lekker te relaxen en even helemaal tot rust te komen of juist gaat om de cultuur en geschiedenis te beleven, alles is mogelijk in het veelzijdige Tunesië, een land met vele mogelijkheden. Tunesië biedt iedereen die zonder kinderen op vakantie gaat de meest ideale combinatie van het comfort van de westerse luxe met het betoverend mooie mysterieuze leven in de Arabische wereld.

Tunesie vakantieEen couples vakantie in Tunesië is voor iedereen uitstekend geschikt. Wilt u een rondreis maken door een land vol mysterie en avontuur, de cultuur opsnuiven van alles wat het land te bieden heeft, heerlijk ontspannen aan één van de vele door palmbomen omringde parelwitte stranden of gewoon lekker genieten van de complete wellness die uw adults only hotel u te bieden heeft? Daarnaast heeft u volop de gelegenheid om de uitgestrekte woestijnen, de immense zoutpannen of de schitterende opgravingen die het land rijk is te bewonderen. Tunesië is een land met vele gezichten, een land waar iedereen zich kan vermaken.

Geniet u van één van de vele kinderloze vakanties in Tunesië die het land u te bieden heeft, dan is zeker het bezoek aan Hammamet of Sousse, de bekendste badplaatsen van het land, aan te bevelen. Eerst genoemde een eeuwenoude binnenstad die volledig ommuurd is en heeft kilometerslange witte zandstranden. De hotels liggen direct aan het strand en zijn veelal in Moorse stijl gebouwd. Sousse, de ‘Parel van de Sahel’ is één van de belangrijkste toeristische steden met een lang zandstrand en een hele mooie boulevard.

/* */