Turkije

Een adults only vakantie in Turkije heeft u veel te bieden. Natuurliefhebbers kunnen zich te goed doen aan de afwisselende omgeving, voor strandliefhebbers zijn er diverse schitterende stranden en prachtige en gezellige badplaatsen en de cultuurliefhebber kan er zijn hart ophalen en zich helemaal uitleven met alle cultuur dat Turkije rijk is.
Turkije is een geweldig mooi land, vol zon, zee, prachtige stranden, diversiteit in landschappen, fascinerende oude steden, cultuur en bezienswaardigheden met een heerlijk klimaat. Het is dan ook niet voor niets één van de meest populaire vakantiebestemmingen.

Turkije vakantieTurkije is een zeer groot land dat op twee continenten ligt, Europa en Azië. Tijdens uw adults only vakantie zult u dan ook van de ene verbazing in de andere vallen als u merkt dat de Westerse en Oosterse invloeden elkaar telkens afwisselen. Doordat het land zeer groot is heeft het ook een grote diversiteit in landschap, klimaat en toerisme. De natuur is zeer afwisselend, van de haast tropische en relatief platte kust tot aan de rotsachtige bergenpartijen en groene bergen in het binnenland.

Turkije is een geweldig vakantieland, niet op de laatste plaats door de uiterst vriendelijke plaatselijke bevolking. U zult zich er direct op uw gemak voelen en kunt direct volop genieten van alles wat het land en de cultuur u te bieden hebben. Turkije biedt ook in de winter voldoende couples vakanties en mogelijkheden voor een echte wintersport vakantie. In de oostelijke deel van de binnenlanden kunnen de temperaturen tot ver beneden nul zakken.

Door de bruisende steden en de kilometerslange parelwitte zandstranden wordt Turkije vaak gezien als vakantieland voor jongeren. Niets is echter minder waar. Ook tijdens uw kinderloze vakantie in Turkije zult u merken dat het land u volop te bieden heeft, van volledige rust tot de meest bruisende feesten. De natuurliefhebbers komen in dit veelzijdige land op het gebied van flora en fauna absoluut aan hun trekken. U kunt er een heerlijke wandeling maken langs de zee, door de bergen of over de heuvels, door de moerasgebieden, door de bossen of over de uitgestrekte prachtige velden. Maar ook de bruisende badplaatsen aan de Turkse Riviera zijn ideaal om uw vakantie door te brengen. Kortom, het veelzijdige Turkije biedt voor iedereen de ideale vakantie.

/* */